Lirik Lagu Ilang Tresnane – Didi Kempot

391 views

Judul LaguIlang Tresnane
ArtisDidi Kempot
AlbumAlbum Terbaru Didi Kempot Umbul Jambe
Rilis2016
GenreDangdut, Pop
Album Terbaru Didi Kempot Umbul Jambe

Berikut ini adalah lirik lagu Ilang Tresnane - Didi Kempot

Lirik Lagu Ilang Tresnane

Tak trima trima ke
Yen pancen ngono karepe
Tenane batinku
Ora ngelila ake

Ning nyatane kudu koyo ngene
Mugo mugo bener pilihane
Wis ilang tresnane
Wis lali piye sumpaeh
Naliko kae
Ning saiki kok ngene dadine
Tesnomu jebul mung ono lambe
Mung ono lambe

Tak trima trima ke
Yen pancen ngono karepe
Tenane batinku
Ora ngelila ake

Ning nyatane kudu koyo ngene
Mugo mugo bener pilihane
Wis ilang tresnane
Wis lali piye sumpaeh
Naliko kae
Ning saiki kok ngene dadine
Tesnomu jebul mung ono lambe
Mung ono lambe

Klopo sing tak tandur limang taun sing ke tukul
Uwis tukul godonge wes dadi janur
Janur sing semampir ono ing nangarep omahmu
Nanging sing nyanding kowe dudu awak ku
Dudu aku

Disclaimer :

Lirik lagu Ilang Tresnane - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Ilang Tresnane - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Album Terbaru Didi Kempot Umbul Jambe Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Ilang Tresnane #Didi Kempot Album Terbaru Didi Kempot Umbul Jambe #Didi Kempot Ilang Tresnane #Didi Kempot Ilang Tresnane Terbaru #Didi Kempot Lagu Ilang Tresnane #Ilang Tresnane Didi Kempot #Lirik Didi Kempot Ilang Tresnane #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap #Lirik Lagu Ilang Tresnane #Lirik Lagu Ilang Tresnane - Didi Kempot