Lirik Lagu Ikhlas – Didi Kempot

639 views

Judul LaguIkhlas
ArtisDidi Kempot
AlbumAlbum Terbaru Didi Kempot Umbul Jambe
Rilis2016
GenreDangdut, Pop
PengarangDidi Kempot
Album Terbaru Didi Kempot Umbul Jambe

Berikut ini adalah lirik lagu Ikhlas - Didi Kempot

Lirik Lagu Ikhlas

Trimo mundur timbang loro ati
Tak oyakko wong kono wis lali
Pancen wis nasibku iki
Nandur becik tukule kok dilarani

Trimo ngalah aku wis ra betah
Tak tangisono mung gawe susah
Karepe wis ngajak pisah
Karo aku wis ra karep omah-omah

Nanges aku isin senajan loro ing batin
Aku lilo pisah kanthi lahir batin
Tresno seng rembuyung saiki wis dadi garing
Aku lilo pisah kanthi lahir batin

Trimo mundur timbang loro ati
Tak oyakko wong kono wis lali
Pancen wis nasibku iki
Nandur becik tukule kok dilarani

Trimo ngalah aku wis ra betah
Tak tangisono mung gawe susah
Karepe wis ngajak pisah
Karo aku wis ra karep omah-omah

Nanges aku isin senajan loro ing batin
Aku lilo pisah kanthi lahir batin
Tresno seng rembuyung saiki wis dadi garing
Aku lilo pisah kanthi lahir batin
Aku lilo pisah kanthi lahir batin

Disclaimer :

Lirik lagu Ikhlas - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Ikhlas - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Album Terbaru Didi Kempot Umbul Jambe Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Ikhlas #Didi Kempot Album Terbaru Didi Kempot Umbul Jambe #Didi Kempot Ikhlas #Didi Kempot Ikhlas Terbaru #Didi Kempot Lagu Ikhlas #Ikhlas Didi Kempot #Lirik Didi Kempot Ikhlas #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap #Lirik Lagu Ikhlas #Lirik Lagu Ikhlas - Didi Kempot