Lirik Lagu Gregesi – Nella Kharisma

205 views

Judul LaguGregesi
ArtisNella Kharisma
AlbumGregesi
Rilis2017
GenreDangdut
Gregesi

Berikut ini adalah lirik lagu Gregesi - Nella Kharisma

Lirik Lagu Gregesi

Nggereges kangen yen tak roso roso awakku
Wes koyok mabur jan mumbul mumbul aku
Mergane aku mendem cintamu
Mung tekamu sing iso ngobati nggregesku
Nggereges kangen sungguh aku nggereges padamu
Mergo esemmu marai meriang awakku eling naliko mbok kedepi aku
Njur jaremu forever cintamu
Rasane ngelayung mabur awakku
Mergo abot nyonggo rasa kangenku
Ra ono liyo mung esemmu ning atiku
Sing marai nggreges kangen padamu
Opo ora keroso ning atimu
Yen tak rasakke ngreges awakku
Opo ora keroso ning batinmu aku nggreges meriang gara-gara kamu
Kowe honeyku sing paling tak tresnanu opo ra kroso ning kene tak kangeni sampek nggawe aku gregesi cintaku rindu gelisah kabeh dadi siji

Disclaimer :

Lirik lagu Gregesi - Nella Kharisma ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Gregesi - Nella Kharisma .mp3.

Tags: #Album Gregesi Nella Kharisma #Cari Lirik Lagu Dangdut Terbaru #Cari Lirik Lagu Gregesi #Cari Lirik Lagu Nella Kharisma #Gregesi Nella Kharisma #Lirik Lagu Gregesi #Lirik Lagu Gregesi - Nella Kharisma #Lirik Lagu Nella Kharisma #Lirik Lagu Nella Kharisma Dangdut Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma Terlengkap #Nella Kharisma Gregesi