Lirik Lagu Gethuk – Didi Kempot

439 views

Judul LaguGethuk
ArtisDidi Kempot
AlbumEmas Didi Kempot Sewu Kuto
Rilis2017
GenreDangdut, Pop
PengarangManthous, Jujuk Eksa
Emas Didi Kempot Sewu Kuto

Berikut ini adalah lirik lagu Gethuk - Didi Kempot

Lirik Lagu Gethuk

Sore-sore padhang bulan
Ayok kanca padha dolanan
Rene-rene bebarengan
Rame-rame e, dha gegojegan

Kae-kae rembulane
Yen disawang kok ngawe-awe
Kaya-kaya ngelingake
Kanca kabeh aja turu sore-sore

Gethuk asale saka tela
Mata ngantuk iku tambane apa?
Gethuk asale saka tela
Yen ra pethuk, atine rada gela

Aja ngono, Dhik
Aja, aja ngono
Kadung janji, Dhik
Aku mengko gela

Sore-sore padhang bulan
Ayok kanca padha dolanan
Rene-rene bebarengan
Rame-rame e, dha gegojegan

Kae-kae rembulane
Yen disawang kok ngawe-awe
Kaya-kaya ngelingake
Kanca kabeh aja turu sore-sore

Gethuk asale saka tela
Mata ngantuk iku tambane apa?
Gethuk asale saka tela
Yen ra pethuk, atine rada gela

Aja ngono, Dhik
Aja, aja ngono
Kadung janji, Dhik
Aku mengko gela

Gethuk asale saka tela
Mata ngantuk iku tambane apa?
Gethuk asale saka tela
Yen ra pethuk, atine rada gela

Gethuk asale saka tela

Disclaimer :

Lirik lagu Gethuk - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Gethuk - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Emas Didi Kempot Sewu Kuto Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Gethuk #Didi Kempot Emas Didi Kempot Sewu Kuto #Didi Kempot Gethuk #Didi Kempot Gethuk Terbaru #Didi Kempot Lagu Gethuk #Gethuk Didi Kempot #Lirik Didi Kempot Gethuk #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap #Lirik Lagu Gethuk #Lirik Lagu Gethuk - Didi Kempot