Lirik Lagu Eling Kowe – Didi Kempot

251 views

Judul LaguEling Kowe
ArtisDidi Kempot
AlbumJampi Kangen
Rilis
GenreDangdut, Pop
PengarangDidi Kempot, Hendrik Rs
Jampi Kangen

Berikut ini adalah lirik lagu Eling Kowe - Didi Kempot

Lirik Lagu Eling Kowe

Jangkrik ngere ing tengah wengi
Nambahi kangenku
Samben wengi ora biso turu
Mung eling awakmu

Tilpun muni tak akan
Cah ayu kuwi dudu suaramu
Atiku tambah nelongso
Sok kapan aku biso ketemu
Sliramu

Aku pingin nyawan cahaya ning bulan
Aku pingin tansah andung katresnan
Aku pingin nyawan kebyare lintang
Aku pingin lungguh sesandingan

Aku pingin karo kowe
Aku eling kowe

Suara tansah ngelingake aku
Kèk opo dosanku
Yèn ono sala lan lupotku
Kuwi kabeh salaku

Tilpun muni tak akan
Cah ayu kuwi dudu suaramu
Atiku tambah nelongso
Sok kapan aku biso ketemu
Sliramu

Aku pingin nyawan cahaya ning bulan
Aku pingin tansah andung katresnan
Aku pingin nyawan kebyare lintang
Aku pingin lungguh sesandingan

Aku pingin karo kowe
Aku kangen kowe

Aku pingin nyawan cahaya ning bulan
Aku pingin tansah andung katresnan
Aku pingin nyawan kebyare lintang
Aku pingin lungguh sesandingan

Aku pingin nyawan cahaya ning bulan
Aku pingin tansah andung katresnan
Aku pingin nyawan kebyare lintang
Aku pingin lungguh sesandingan

Disclaimer :

Lirik lagu Eling Kowe - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Eling Kowe - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Jampi Kangen Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Eling Kowe #Didi Kempot Eling Kowe #Didi Kempot Eling Kowe Terbaru #Didi Kempot Jampi Kangen #Didi Kempot Lagu Eling Kowe #Eling Kowe Didi Kempot #Lirik Didi Kempot Eling Kowe #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap #Lirik Lagu Eling Kowe #Lirik Lagu Eling Kowe - Didi Kempot