Lirik Lagu Dudu Jodone – Didi Kempot

523 views

Judul LaguDudu Jodone
ArtisDidi Kempot
AlbumKasmaran
Rilis2016
GenreDangdut, Pop
PengarangWiwien Ngesti
Kasmaran

Berikut ini adalah lirik lagu Dudu Jodone - Didi Kempot

Lirik Lagu Dudu Jodone

Tak lilakno, tak lilakno nadyan aku gelo
Yen pancen ra jodone arep dikapakke
Mbok dipekso ora biso
Malah dadi abot sangganing ati

Sak lawase tak ugemi mung sawiji
Tresnaku iki lambe tekan ati
Nanging aku ugo ngerti ngrumangsani
Sopo sliramu lan sopo aku iki

Yo wis lumrahe wong tuwamu ora setuju

Tak lilakno, tak lilakno nadyan atiku loro
Yen pancen ra jodone arep dikapakke
Mbok dipekso ora biso
Malah dadi abot sangganing ati

Sak lawase tak ugemi mung sawiji
Tresnaku iki lambe tekane ati
Nanging aku ugo ngerti ngrumangsani
Sopo sliramu lan sopo aku iki

Yo wis lumrahe wong tuwamu ora setuju

Tak lilakno, tak lilakno nadyan atiku loro
Yen pancen ra jodone arep dikapakke
Mbok dipekso ora biso
Malah dadi abot sangganing ati

Disclaimer :

Lirik lagu Dudu Jodone - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Dudu Jodone - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Kasmaran Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dudu Jodone #Didi Kempot Dudu Jodone #Didi Kempot Dudu Jodone Terbaru #Didi Kempot Kasmaran #Didi Kempot Lagu Dudu Jodone #Dudu Jodone Didi Kempot #Lirik Didi Kempot Dudu Jodone #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap #Lirik Lagu Dudu Jodone #Lirik Lagu Dudu Jodone - Didi Kempot