Lirik Lagu Dompet Kulit – Didi Kempot

282 views

Judul LaguDompet Kulit
ArtisDidi Kempot
AlbumNunut Ngiyup, Vol. 2
Rilis2014
GenreDangdut, Pop
PengarangDidi Kempot
Nunut Ngiyup, Vol. 2

Berikut ini adalah lirik lagu Dompet Kulit - Didi Kempot

Lirik Lagu Dompet Kulit

Ngalor ngidul potretmu isih tak kempit
Ngetan ngulon tak simpen ning dompet kulit
Ben ra teles yen udan tak bungkus plastik
Mergo kowe wanito sing paling cantik

Sopo wonge batine sing ora njerit
Kowe malah ninggal lungo tanpo pamit
Tak takokke wong pinter sing komat kamit
Wangsulane jarene digondol demit

Lungo tanpo pamit, nuwun sewu amit-amit
Mbok yo ojo anggit dumeh ayumu selangit

Loro atiku rasane pating clekit
Bondho entek bojo ucul tanpo pamit
Pengin jajan nganti wis kente’an duwit
Biyen tresno saiki dadi penyakit

Lungo tanpo pamit… mit, ora pamit
Wohe manggis bedo isi seje kulit
Lungo tanpo pamit… mit, ora pamit
Mbiyen legi saiki kok dadi pahit

Ngalor ngidul potretmu isih tak kempit
Ngetan ngulon tak simpen ning dompet kulit
Ben ra teles yen udan tak bungkus plastik
Mergo kowe wanito sing paling cantik

Sopo wonge batine sing ora njerit
Kowe malah ninggal lungo tanpo pamit
Tak takokke wong pinter sing komat kamit
Wangsulane jarene digondol demit

Lungo tanpo pamit, nuwun sewu amit-amit
Mbok yo ojo anggit dumeh ayumu selangit

Loro atiku rasane pating clekit
Bondho entek bojo ucul tanpo pamit
Pengin jajan nganti wis kente’an duwit
Biyen tresno saiki dadi penyakit

Lungo tanpo pamit… mit, ora pamit
Wohe manggis bedo isi seje kulit
Lungo tanpo pamit… mit, ora pamit
Mbiyen legi saiki kok dadi pahit

Ngalor ngidul potretmu isih tak kempit
Ngetan ngulon tak simpen ning dompet kulit
Ben ra teles yen udan tak bungkus plastik
Mergo kowe wanito sing paling cantik

Disclaimer :

Lirik lagu Dompet Kulit - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Dompet Kulit - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Nunut Ngiyup #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dompet Kulit #Didi Kempot Dompet Kulit #Didi Kempot Dompet Kulit Terbaru #Didi Kempot Lagu Dompet Kulit #Didi Kempot Nunut Ngiyup #Dompet Kulit Didi Kempot #Lirik Didi Kempot Dompet Kulit #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap #Lirik Lagu Dompet Kulit #Lirik Lagu Dompet Kulit - Didi Kempot #Vol. 2 #Vol. 2 Didi Kempot