Lirik Lagu Dalan Anyar – Didi Kempot

317 views

Judul LaguDalan Anyar
ArtisDidi Kempot
AlbumKasmaran
Rilis2016
GenreDangdut, Pop
PengarangDidi Kempot, New Pallapa
Kasmaran

Berikut ini adalah lirik lagu Dalan Anyar - Didi Kempot

Lirik Lagu Dalan Anyar

Kembang tebu sing kabur kanginan
Saksi bisu sing dadi kenangan
Prasetyamu kui mung kiasan
Tresnamu saiki wis ilang

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro ngawi

Kembang tebu sing neng sawah nggrudo
Ora garing senadyan mongso ketiga
Tansah eling jamane semono
Neng kulon terminal kertonegoro

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro ngawi

(Neng dalan anyar koe karo sopo)
(Neng kulon terminal kertonegoro)
(Neng dalan anyar koe karo sopo)
(Neng kulon terminal kertonegoro ngawi)

Disclaimer :

Lirik lagu Dalan Anyar - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Dalan Anyar - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Kasmaran Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dalan Anyar #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Dalan Anyar Didi Kempot #Didi Kempot Dalan Anyar #Didi Kempot Dalan Anyar Terbaru #Didi Kempot Kasmaran #Didi Kempot Lagu Dalan Anyar #Lirik Didi Kempot Dalan Anyar #Lirik Lagu Dalan Anyar #Lirik Lagu Dalan Anyar - Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap