Lirik Lagu Cucak Rowo – Didi Kempot

412 views

Judul LaguCucak Rowo
ArtisDidi Kempot
AlbumDIDI KEMPOT The Best Of (Original)
Rilis2004
GenreDangdut, Pop
PengarangDidi Kempot
DIDI KEMPOT The Best Of (Original)

Berikut ini adalah lirik lagu Cucak Rowo - Didi Kempot

Lirik Lagu Cucak Rowo

Kucoba coba melempar manggis
Manggis kulempar mangga kudapat
Kucoba coba melamar gadis
Gadis kulamar janda kudapat

Iki piye iki piye iki piye
Wong tuwo rabi perawan
Prawane yen bengi nangis wae
Amargo wedi karo manuke

Jamane jamane jaman edan
Wong tuwo rabi perawan
Prawane yen bengi nangis wae
Amargo wedi karo manuke

Manuke manuke cucak rowo
Cucak rowo dowo buntute
Buntute sing akeh wulune
Yen digoyang ser-ser aduh penake

Kucoba coba melempar manggis
Manggis kulempar mangga kudapat
Kucoba coba melamar gadis
Gadis kulamar janda kudapat

Iki piye iki piye iki piye
Wong tuwo rabi perawan
Prawane yen bengi nangis wae
Amargo wedi karo manuke

Jamane jamane jaman edan
Wong tuwo rabi perawan
Prawane yen bengi nangis wae
Amargo wedi karo manuke

Manuke manuke cucak rowo
Cucak rowo dowo buntute
Buntute sing akeh wulune
Yen digoyang ser-ser aduh penake
Yen digoyang ser-ser aduh penake

Disclaimer :

Lirik lagu Cucak Rowo - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Cucak Rowo - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album DIDI KEMPOT The Best Of (Original) Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Cucak Rowo #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Cucak Rowo Didi Kempot #Didi Kempot Cucak Rowo #Didi Kempot Cucak Rowo Terbaru #Didi Kempot DIDI KEMPOT The Best Of (Original) #Didi Kempot Lagu Cucak Rowo #Lirik Didi Kempot Cucak Rowo #Lirik Lagu Cucak Rowo #Lirik Lagu Cucak Rowo - Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap