Lirik Lagu Crito Tresnaku – Didi Kempot

273 views

Judul LaguCrito Tresnaku
ArtisDidi Kempot
AlbumCrito Tresnaku
Rilis2017
GenreDangdut, Pop
PengarangRajawali Mitra Musik
Crito Tresnaku

Berikut ini adalah lirik lagu Crito Tresnaku - Didi Kempot

Lirik Lagu Crito Tresnaku

Sepi rasane wengi iki
Aku nang kene
Ora ono sing ngancani
Ning atiku iki wis ngerti
Lungamu nang ngendi
Ninggalake aku
Umpomo esih ono wektu
Cerito tresnaku
Sing ono uripmu
Nganti seprene aku mung tansah kelingan
Rasane atiku
Ora bisa ilang
Ayang ayang tresno
Mung tansah tak sawang
Neng opo kowe lungo
Ninggalake aku
Aku ra percoyo
Senengmu sedhelo
Atiku rung biso
Nglaleake roso
Aku esih kangen
Pengen ketemu
Umpomo esih ono wektu
Cerito tresnaku
Sing ono uripmu
Nganti seprene aku mung tansah kelingan
Rasane atiku
Ora bisa ilang
Ayang ayang tresno
Mung tansah tak sawang
Neng opo kowe lungo
Ninggalake aku
Aku ra percoyo
Senengmu sedhelo
Atiku rung biso
Nglaleake roso
Aku esih kangen
Pengen ketemu
Neng opo kowe lungo
Ninggalake aku
Aku ra percoyo
Senengmu sedhelo
Atiku rung biso
Nglaleake roso
Aku esih kangen
Pengen ketemu
Neng opo kowe lungo
Ninggalake aku
Aku ra percoyo
Senengmu sedhelo
Atiku rung biso
Nglaleake roso
Aku esih kangen
Pengen ketemu
(End)

Disclaimer :

Lirik lagu Crito Tresnaku - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Crito Tresnaku - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Crito Tresnaku Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Crito Tresnaku #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Crito Tresnaku Didi Kempot #Didi Kempot Crito Tresnaku #Didi Kempot Crito Tresnaku Terbaru #Didi Kempot Lagu Crito Tresnaku #Lirik Didi Kempot Crito Tresnaku #Lirik Lagu Crito Tresnaku #Lirik Lagu Crito Tresnaku - Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap