Lirik Lagu Cinta Yang Sempurna – Didi Kempot

210 views

Judul LaguCinta Yang Sempurna
ArtisDidi Kempot
AlbumKangen Didi Kempot
Rilis2008
GenreDangdut, Pop
Kangen Didi Kempot

Berikut ini adalah lirik lagu Cinta Yang Sempurna - Didi Kempot

Lirik Lagu Cinta Yang Sempurna

Koyo lintang neng langit
Tresnaku lan tresnamu
Rabakal biso ilang
Senajan wes ganti jaman
Maturnuwun duh gusti
Seneng rasaning ati
Priyo sing tak tresnani
Tansyah setyo ing janji
Aku dudu pujonggo
Sing pinter nggawe crito
Nduweku yo mung tresno
Tulus sing ono dodo
Rodorodo sing mlaku
Ngelengake sliramu tanganku ning pundakmu
Ning ngopo kwe mlayu
Lalekno awaku yen kui apik kanggone uripmu
Wes rasah
Ngomongake tresno
Tresno sing tulus ngger gawe gelo
Lalekno
Wes aku tak lungo nglaleke tresno
Tresnamu selawase
Nganti ilang nyawaku
Ojo nganti lali nglalekake roso tresnaku
Nganti ilang nyawaku aku ora lilo yen ono wong liyo neng atimu
Koyo lintang neng langit
Tresnaku lan tresnamu
Rabakal ilang snajan wes ganti jaman
Maturnuwun duh gusti seneng rasaneng ati
Priyo sing tak tresnani tansah setyo ing janji
Aku dudu pujonggo sing pinter gawe crito
Duweku yo mung tresno tulus sing ono dodo
Rodorodo sing mlaku ngelengake sliramu
Tanganku ning pundakmu neng opo kowe mlayu
Lalekno awaku yen kui apik kanggone uripmu
Wes rasah ngomongake tresno
Tresno sing tulus yen mung gawe gelo
Lalekno… Wes aku tak lungo nglaleke tresno tresnamu selawase
Nganti ilang nyawaku ojo nganti lali nglalekake roso tresnaku
Nganti ilang nyawaku aku ora lilo yen ono wong liyo neng atimu
Nganti ilang nyawaku ojo nganti lali nglaleke roso tresnaku
Nganti ilang nyawaku aku ora lilo yen ono wong liyo neng atimu

Disclaimer :

Lirik lagu Cinta Yang Sempurna - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Cinta Yang Sempurna - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Kangen Didi Kempot Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Cinta Yang Sempurna #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Cinta Yang Sempurna Didi Kempot #Didi Kempot Cinta Yang Sempurna #Didi Kempot Cinta Yang Sempurna Terbaru #Didi Kempot Kangen Didi Kempot #Didi Kempot Lagu Cinta Yang Sempurna #Lirik Didi Kempot Cinta Yang Sempurna #Lirik Lagu Cinta Yang Sempurna #Lirik Lagu Cinta Yang Sempurna - Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap