Lirik Lagu Cidro – Didi Kempot

241 views

Judul LaguCidro
ArtisDidi Kempot
AlbumTop Hits Didi Kempot
Rilis2010
GenreDangdut, Pop
PengarangDidi Kempot, Jujuk Eksa
Top Hits Didi Kempot

Berikut ini adalah lirik lagu Cidro - Didi Kempot

Lirik Lagu Cidro

Wes samestine ati iki nelongso
Wong seng tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jeroning dodo

Kepiye meneh iki pancen nasib ku
Kudu nandang loro koyo mengkene
Remuk ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebul lamis wae

Dek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlarat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo ke bacut tresno
Ora ngiro saikine cidro

Wes samestine ati iki nelongso
Wong seng tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jeroning dodo

Kepiye maneh iki pancen nasib ku
Kudu nandang loro koyo mengene
Remuk ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebul lamis wae

Dek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mbleni janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlarat bondo seje karo urip ku

Aku nelongso mergo ke bacut tresno
Ora ngiro saikine cidro
Ora ngiro saikine cidro

Disclaimer :

Lirik lagu Cidro - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Cidro - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Top Hits Didi Kempot Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Cidro #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Cidro Didi Kempot #Didi Kempot Cidro #Didi Kempot Cidro Terbaru #Didi Kempot Lagu Cidro #Didi Kempot Top Hits Didi Kempot #Lirik Didi Kempot Cidro #Lirik Lagu Cidro #Lirik Lagu Cidro - Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap