Lirik Lagu Bojo Ngilang – Nella Kharisma

280 views

Judul LaguBojo Ngilang
ArtisNella Kharisma
AlbumOm Sera Oaoee Jerit Atiku
Rilis2017
GenreDangdut
Om Sera Oaoee Jerit Atiku

Berikut ini adalah lirik lagu Bojo Ngilang - Nella Kharisma

Lirik Lagu Bojo Ngilang

Se… atiku due bojo gampang ilang
Wis pirang dino mbok tinggal ilang
Ning ngendi paranmu aja gawe
Aku sumelang

Nganti ora ngrasa due bojo sapa
Apa wis pancen niatmu ngilang
Yen ra tak gondeli terus ngilang
Kecantol wong lio

Mesti teko ilang pancen iku karepmu
Koe gampang ilang kepincut sapa atimu??
Mesti teko ilang pancen iku senengmu
Koe gampang ilang kecantol sapa atimu??

Rasah bali sisan
Yen pancen niatmu ngilang
Aku kesel mikir due bojo gampang ilang

Se… atiku due bojo gampang ilang
Wis pirang dino mbok tinggal ilang
Ning ngendi paranmu aja gawe
Aku sumelang

Nganti ora ngrasa due bojo sapa
Apa wis pancen niatmu ngilang
Yen ra tak gondeli terus ngilang
Kecantol wong lio

Mesti teko ilang pancen iku karepmu
Koe gampang ilang kepincut sapa atimu??
Mesti teko ilang pancen iku senengmu
Koe gampang ilang kecantol sapa atimu??

Rasah bali sisan
Yen pancen niatmu ngilang
Aku kesel mikir due bojo gampang ilang
Mesti teko ilang pancen iku karepmu
Koe gampang ilang kepincut sapa atimu??

Mesti teko ilang pancen iku senengmu
Koe gampang ilang kecantol sapa atimu??
Rasah bali sisan

Yen pancen niatmu ngilang
Aku kesel mikir due bojo gampang ilang

Disclaimer :

Lirik lagu Bojo Ngilang - Nella Kharisma ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Bojo Ngilang - Nella Kharisma .mp3.

Tags: #Album Om Sera Oaoee Jerit Atiku Nella Kharisma #Bojo Ngilang Nella Kharisma #Cari Lirik Lagu Bojo Ngilang #Cari Lirik Lagu Dangdut Terbaru #Cari Lirik Lagu Nella Kharisma #Lirik Lagu Bojo Ngilang #Lirik Lagu Bojo Ngilang - Nella Kharisma #Lirik Lagu Nella Kharisma #Lirik Lagu Nella Kharisma Dangdut Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma Terlengkap #Nella Kharisma Om Sera Oaoee Jerit Atiku