Lirik Lagu Bojo Loro – Didi Kempot

308 views

Judul LaguBojo Loro
ArtisDidi Kempot
AlbumEmas Didi Kempot Sewu Kuto
Rilis2017
GenreDangdut, Pop
PengarangA. Samsuri
Emas Didi Kempot Sewu Kuto

Berikut ini adalah lirik lagu Bojo Loro - Didi Kempot

Lirik Lagu Bojo Loro

Keroso sepet empinge mlinjo
Sirah mumet, dik, nduwe bojo loro
Mikir sing enom, mikir sing tuwo
Ro karone podo le tresno

Cekut-cekut mumet temenan
Ati bingung, dik, le mbagi katresnan
Butuhe akeh, duwit pas-pasan
Tanggal enom wis kebingungan

Mrono mrene saben dino
Iki mrene sesuke mrono
Bojo enom mung sedelo
Bojo tuwo nggondeli celono

Keroso sepet empinge mlinjo
Sirah mumet, dik, nduwe bojo loro
Mikir sing enom, mikir sing tuwo
Ro karone podo le tresno

Cekut-cekut mumet temenan
Ati bingung, dik, le mbagi katresnan
Butuhe akeh, duwit pas-pasan
Tanggal enom wis kebingungan

Mrono mrene saben dino
Iki mrene sesuke mrono
Bojo enom mung sedelo
Bojo tuwo nggondeli celono

Mrono mrene saben dino
Iki mrene sesuke mrono
Bojo enom mung sedelo
Bojo tuwo nggondeli celono

Disclaimer :

Lirik lagu Bojo Loro - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Bojo Loro - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Emas Didi Kempot Sewu Kuto Didi Kempot #Bojo Loro Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Bojo Loro #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Didi Kempot Bojo Loro #Didi Kempot Bojo Loro Terbaru #Didi Kempot Emas Didi Kempot Sewu Kuto #Didi Kempot Lagu Bojo Loro #Lirik Didi Kempot Bojo Loro #Lirik Lagu Bojo Loro #Lirik Lagu Bojo Loro - Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap