Lirik Lagu Banyu Langit – Didi Kempot

221 views

Judul LaguBanyu Langit
ArtisDidi Kempot
AlbumKasmaran
Rilis2016
GenreDangdut, Pop
PengarangDidi Kempot
Kasmaran

Berikut ini adalah lirik lagu Banyu Langit - Didi Kempot

Lirik Lagu Banyu Langit

Sworo angin
Angin sing ngreridu ati
Ngelingake sliramu sing tak tresnani

Pengen nangis
Ngetokke eluh neng pipi
Suwe ra weruh
Senajan mung ono ngimpi

Ngalemo
Ngalem neng dadaku
Tambanono roso kangen neng atiku

Ngalemo
Ngalemo neng aku
Ben ra adem kesiram udaning dalu

Banyu langit
Sing ono nduwur kayangan
Watu gedhe
Kalingan mendunge udan

Telesono
Atine wong sing kasmaran
Setyo janji
Seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purba
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purba
Sing neng langgran Wonosari Yogjokarto

Janjine lungane ra nganti suwe suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore

Janjine lungo ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Udan gerimis
Telesono klambi iki
Jroning dodo
Ben ra garing ngekep janji

Ora lamis
Gedhene nggonku nresnani
Nganti kapan
Aku ora biso lali

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu suaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing neng langgran Wonosari Yogjokarto

Janjine lungane ra nganti suwe suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Disclaimer :

Lirik lagu Banyu Langit - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Banyu Langit - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Kasmaran Didi Kempot #Banyu Langit Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Banyu Langit #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Didi Kempot Banyu Langit #Didi Kempot Banyu Langit Terbaru #Didi Kempot Kasmaran #Didi Kempot Lagu Banyu Langit #Lirik Didi Kempot Banyu Langit #Lirik Lagu Banyu Langit #Lirik Lagu Banyu Langit - Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap