Lirik Lagu Bakso Sarjana – Didi Kempot

227 views

Judul LaguBakso Sarjana
ArtisDidi Kempot
AlbumKetahuan (Versi Jawa)
Rilis2007
GenreDangdut, Pop
Ketahuan (Versi Jawa)

Berikut ini adalah lirik lagu Bakso Sarjana - Didi Kempot

Lirik Lagu Bakso Sarjana

Anakku wedok lulus sekolah
Nangis karepe pengen kuliah
Mugi gusti Allah paringo berkah
Marang kulo tiang alit sing mboten gadah

Naliko bayi biyen tak kudang
Rino wengi tak gadang-gadang
Senajan wong tuomu dudu juragan
Mung wong cilik bakul bakso kelilingan

(Sooo… baksoooo)

Owalah nduk duweku donga lan puji
Wong tuamu moco tulis ora ngerti

Owalah nduk karepmu wes tak turuti
Yen kuliah neng kutho sang ngati-ati

Atiku bungah krungu kabare
Koyo wong seng menang lotre
Anakku wedok seng Ayu dewe seng tak gadang-gadang wes klakon karep e

(Sooo… baksoooo)

Naliko bayi biyen tak kudang
Rino wengi tak gadang-gadang
Senajan wong tuomu dudu juragan
Mung wong cilik bakul bakso kelilingan

(Soo. baksoo)

Owalah nduk duweku donga lan puji
Wong tuamu moco tulis ora ngerti

Owalah nduk karepmu wes tak turuti
Yen kuliah neng kutho seng ngati-ati

Atiku bungah krungu kabare
Koyo wong seng menang lotre
Anakku wedok seng Ayu dewe seng tak gadang-gadang wes klakon karep e

Anak bakul bakso lulus kuliah e

(Anakku… sooooo)

Disclaimer :

Lirik lagu Bakso Sarjana - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Bakso Sarjana - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Ketahuan (Versi Jawa) Didi Kempot #Bakso Sarjana Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Bakso Sarjana #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Didi Kempot Bakso Sarjana #Didi Kempot Bakso Sarjana Terbaru #Didi Kempot Ketahuan (Versi Jawa) #Didi Kempot Lagu Bakso Sarjana #Lirik Didi Kempot Bakso Sarjana #Lirik Lagu Bakso Sarjana #Lirik Lagu Bakso Sarjana - Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap