Lirik Lagu Awu Merapi – Didi Kempot

214 views

Judul LaguAwu Merapi
ArtisDidi Kempot
AlbumKetahuan (Versi Jawa)
Rilis2007
GenreDangdut, Pop
Ketahuan (Versi Jawa)

Berikut ini adalah lirik lagu Awu Merapi - Didi Kempot

Lirik Lagu Awu Merapi

Neng ngendi kudu lunga
Nggoleki kenya sing tak tresna
Nalika putihe awu tiba
Tilas lakumu saya ora ketara

Neng ngendi kudu mlaku
Nuruti kareping atiku
Tak gegem gegayuhan lan impenku
Senajan abot sikilku tak nggo lumaku

Mawa sing abang ing pucuk merapi
Udan awu seprene sing dadi seksi
Setu pahing sing dadi pangeling eling
Eling sliramu nalika tak sanding

Uwis sewindu aku nggoleki sliramu
Rina wengi… ora ketemu
Neng ngendi papan lan dunungmu
Yen ketemu eba bungahing atiku

Neng ngendi kudu mlaku
Nuruti kareping atiku
Tak gegem gegayuhan lan impenku
Senajan abot sikilku tak nggo lumaku

Mawa sing abang ing pucuk merapi
Udan awu seprene sing dadi seksi
Setu pahing sing dadi pangeling eling
Eling sliramu nalika tak sanding

Uwis sewindu aku nggoleki sliramu
Rina wengi… ora ketemu
Neng ngendi papan lan dunungmu
Yen ketemu eba bungahing atiku
Yen ketemu eba bungahing atiku

Disclaimer :

Lirik lagu Awu Merapi - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Awu Merapi - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Ketahuan (Versi Jawa) Didi Kempot #Awu Merapi Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Awu Merapi #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Didi Kempot Awu Merapi #Didi Kempot Awu Merapi Terbaru #Didi Kempot Ketahuan (Versi Jawa) #Didi Kempot Lagu Awu Merapi #Lirik Didi Kempot Awu Merapi #Lirik Lagu Awu Merapi #Lirik Lagu Awu Merapi - Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap