Lirik Lagu Ati Dudu Wesi – Didi Kempot feat. Happy Asmara

507 views

Judul LaguAti Dudu Wesi
ArtisDidi Kempot feat. Happy Asmara
AlbumAti Dudu Wesi
Rilis2020
GenreDangdut, Pop
Ati Dudu Wesi

Berikut ini adalah lirik lagu Ati Dudu Wesi - Didi Kempot feat. Happy Asmara

Lirik Lagu Ati Dudu Wesi

Ojo sak penakmu kowe ngelarani
Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji
Nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci

Wes tak perjuangke seng mbok karepake
Ning nyatane tresno mok anggep ra ono
Aku iso lungo yen mbok sio sio
Timbang soyo loro

Ati iki dudu soko wesi
Sek raiso saben dino mok larani
Keloro loro neng njero dodo
Nambah perih neng ati

Ati iki dudu soko watu
Sek raiso mbendino mok gawe tatu
Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur

Ojo sak penakmu kowe ngelarani
Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji
Nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci

Wes tak perjuangke seng mbok karepake
Ning nyatane tresno mok anggep ra ono
Aku iso lungo yen mbok sio sio
Timbang soyo loro

Ati iki dudu soko wesi
Sek raiso saben dino mok larani
Keloro loro neng njero dodo
Nambah perih neng ati

Ati iki dudu soko watu
Sek raiso mbendino mok gawe tatu
Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur

Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur

Disclaimer :

Lirik lagu Ati Dudu Wesi - Didi Kempot feat. Happy Asmara ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Ati Dudu Wesi - Didi Kempot feat. Happy Asmara .mp3.

Tags: #Album Ati Dudu Wesi Didi Kempot feat. Happy Asmara #Ati Dudu Wesi Didi Kempot feat. Happy Asmara #Cari Lirik Lagu Ati Dudu Wesi #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot feat. Happy Asmara #Didi Kempot feat. Happy Asmara Ati Dudu Wesi #Didi Kempot feat. Happy Asmara Ati Dudu Wesi Terbaru #Didi Kempot feat. Happy Asmara Lagu Ati Dudu Wesi #Lirik Didi Kempot feat. Happy Asmara Ati Dudu Wesi #Lirik Lagu Ati Dudu Wesi #Lirik Lagu Ati Dudu Wesi - Didi Kempot feat. Happy Asmara #Lirik Lagu Didi Kempot feat Happy Asmara Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot feat. Happy Asmara #Lirik Lagu Didi Kempot feat. Happy Asmara Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot feat. Happy Asmara Terlengkap