Lirik Lagu Ambyar – Didi Kempot

157 views

Judul LaguAmbyar
ArtisDidi Kempot
AlbumAmbyar - Single
Rilis2019
GenreDangdut, Pop
PengarangBareksa Bareksa
Ambyar - Single

Berikut ini adalah lirik lagu Ambyar - Didi Kempot

Lirik Lagu Ambyar

Wis kebacut ambyar, remuk sing neng ati
Apa ngene iki sing jenenge korban janji
Wis ambyar, aku kudu kepiye
Metu ngendi supaya ketemu kowe

Wis kebacut ambyar, tresnaku kesasar
Seneng karo kowe salah nggonku milih pacar
Wis ambyar, lara sing tak rasakke
Kowe lunga ninggalke aku neng kene

Wis kebacut ambyar, ambyar kaya ngene
Manise janjimu jebule mung ono lambe
Wis kebacut ambyar, ambyar kaya ngene
Nengapa kowe tego nyikso aku kaya ngene

Sapa sing ra gela yen digawe kuciwa, ambyar

Wis kebacut ambyar, tresnaku kesasar
Seneng karo kowe salah nggonku milih pacar
Wis ambyar, lara sing tak rasakke
Kowe lunga ninggalke aku neng kene

Wis kebacut ambyar, ambyar kaya ngene
Manise janjimu jebule mung ono lambe
Wis kebacut ambyar, ambyar kaya ngene
Nengapa kowe tego nyikso aku kaya ngene

Sapa sing ra gela yen digawe kuciwa, ambyar

Disclaimer :

Lirik lagu Ambyar - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Ambyar - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Ambyar - Single Didi Kempot #Ambyar Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Ambyar #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Didi Kempot Ambyar #Didi Kempot Ambyar - Single #Didi Kempot Ambyar Terbaru #Didi Kempot Lagu Ambyar #Lirik Didi Kempot Ambyar #Lirik Lagu Ambyar #Lirik Lagu Ambyar - Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap