Lirik Lagu Aku Dudu Rojo – Didi Kempot

344 views

Judul LaguAku Dudu Rojo
ArtisDidi Kempot
AlbumSukses Didi Kempot
Rilis2017
GenreDangdut, Pop
PengarangDidi Kempot, New Pallapa
Sukses Didi Kempot

Berikut ini adalah lirik lagu Aku Dudu Rojo - Didi Kempot

Lirik Lagu Aku Dudu Rojo

Aku pancen uwong sing tuno aksoro
Ora biso nulis ora biso moco
Nanging ati iki iseh duwe roso
Roso tresno koyo tumrape manungso

Aku pancen wong cilik ra koyo rojo
Iso mangan wae aku uwes n’rimo
Nanging ati iki isih duwe roso
J’roning batin sak tenane pengen kondo

Pupus godong gedang
Ajang pincuk saiki wis ra kelingan
Witeng pringe garing
Kok apusi awaku yo nganti gering

Klaras godong gedang
Sing tak gagas saiki wis ra kelingan
Tiwas ketiwasan
Melu nandur tresno aku ra keduman

Aku pancen wong cilik ra koyo rojo
Iso mangan wae aku uwes n’rimo
Nanging ati iki isih duwe roso
J’roning batin sak tenane pengen kondo

Pupus godong gedang
Ajang pincuk saiki wis ra kelingan
Witeng pringe garing
Kok apusi awaku yo nganti gering

Klaras godong gedang
Sing tak gagas saiki wis ra kelingan
Tiwas ketiwasan
Melu nandur tresno aku ra keduman

Aku pancen uwong sing tuno aksoro
Ora biso nulis ora biso moco
Nanging ati iki iseh duwe roso
Roso tresno koyo tumrape manungso

Disclaimer :

Lirik lagu Aku Dudu Rojo - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Aku Dudu Rojo - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Aku Dudu Rojo Didi Kempot #Album Sukses Didi Kempot Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Aku Dudu Rojo #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Didi Kempot Aku Dudu Rojo #Didi Kempot Aku Dudu Rojo Terbaru #Didi Kempot Lagu Aku Dudu Rojo #Didi Kempot Sukses Didi Kempot #Lirik Didi Kempot Aku Dudu Rojo #Lirik Lagu Aku Dudu Rojo #Lirik Lagu Aku Dudu Rojo - Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap